kolmapäev, november 7

(Notification) Diplomaatia ja Rahvusvaheliste Suhete Ülikoolidevaheline Magister.

Madriidi Diplomaatide Kool on alustanud avalduste vastuvóttu kursusele "Diplomaatia ja Rahvusvaheliste Suhete Ülikoolidevaheline Magister".
Hispaania Riigi Teatajas anti välja 23.10.2007 Hispaania Välisministeeriumi Korraldus nr 3063/2007 (16.10.2007) milles kuulutatakse välja sisseastumiskatsed 150 magistrikohale nii hispaanlastele kui ka välismaalastele magistrikursusele "Diplomaatia ja Rahvusvahelised Suhted", mis toimub Madriidi Diplomaatide Koolis okt 2008 - juuli 2009.
See kursus on móeldud ülikooliharidusega inimestele, kes soovivad täiendada oma teadmisi rahvusvahelistes suhetes, eriróhuga Vahemere, Ladina-Ameerika ja Euroopa aladele.
Avaldusi saab esitada kuni 28. detsembrini kas Diplomaatide Kooli vói Hispaania Saatkonda riigis, kus on Teie alaline elukoht.
Vastuvótukatsed: kui Te esitate avalduse Hispaania Saatkonda, siis toimub eksam saatkonnas enne 1.märtsi 2008. Mitte hispaania päritolu kandidaadid peavad omama väga head hispaania keele taset.

Stipendiumid: on olemas vóimalus taotleda magistriaastaks stipendiumi Hispaania Välisministeeriumist. Stipendiumitaotluse tingimused on veebis www.becasmae.es Taotlusi saab esitada kuni 15. detsembrini 2007.
Lisainfo: http://www.mae.es/en/MenuPpal/Ministerio/Escuela+Diplomatica/Master+en+Diplomacia+y+Relaciones+Internacionales/

parimate tervitustega,
Hispaania Saatkond, Tallinn


The Diplomatic School of Madrid, institution linked to the Spanish Ministry of Foreign Affairs, has opened the application period for its Master´s degree in "Diplomacy and International Relations" for 2008.
This master´s degree is aimed to Social Sciences experts who wish to perform postgraduate studies about International Studies and Diplomacy, and is taught in English and Spanish.
The application period lasts until 28th December, 2007.
The complete information about this master´s degree can be found in www.mae.es/escuela_diplomatica, or through the e-mail escuela-alumnos@mae.es.
The information about possible scholarships can be found in www.becasmae.es
(Information gived by Spanish Embassy, Tallinn)

La dinámica de la clase de Español es...